Erdoğan lo mu Promter laybe mıjğıl tıre xabre
Madcar madcar, mın….bu froso hayo’na? Hani a mele dıfrisi bu zabno du rişqutno d’Turkiya Recep Tayip Erdoğan mcayadwo u cedo da mşale da mdinotho du athro kulle hayo bu darbo du froshezwo.
Mamtele lbole da hazoye, u mamlo dmırwole u rişono catiqo d’HDP Selahattin Demirtaş mayelu ikthawto dıkfayto qum Erdoğan, laybe dmıjğıl.
Athmıl bu zabno du rişqutno d’Turkiya sımwole mamlo bu froshezwo leşan dımcayıd u cedo da mşale du gabeyde u da mdinotho, kali u mırle; Madcır madcır!?
U cawodo mırlele; Bu froso hayona, Erdoğan kali u nkıtle sapthe u bıthır mdawamle lu mamleyde. Harke bı qrihutho mahwele du rişqutno qulnaqla, kıqore i kthawto dıkfayto qume ulo cal lebe ksoyım u mamlo.
Harke naqla hreto mamtele u mamlo du rişono zawgoyo catiqo d’HDP Selahattin Demirtaş dmırwole; U farsufano dlowe kıthawto qume dıqore, laybe dmarkıw tıre xabre cal hıdode u cal dkomır, gdımdabarno u athro zabno yarixo latyo i macneyda kmanıhtinale katfo.